Drone analysis is opgericht vanuit een project van drie studenten die zich hebben ontwikkeld als professionals op het gebied van agrarische data analyse. Deze specialisten hebben succesvolle projecten gedraaid voor Naktuinbouw, Gebr. van der Salm, Ko Noordman en Alex Schoemaker.

Onze visie: "Drone analysis streeft er naar dat de agrarische sector beschikt
over betrouwbare en accurate data die toegankelijk is voor de kweker''.

Onze missie: ''Samen met kwekers zet Drone analysis precisielandbouw in om nauwkeurige resultaten te behalen die de bedrijfsvoering effectiever laat functioneren''.

Roy

Hoofd Sales en dronepiloot
Roy is een ervaren drone piloot, dus wanneer er gevlogen moet worden is hij van de partij. Door middel van het behalen van zijn ROC-Light brevet zorgt hij voor de veiligste en meest efficiënte manier van vliegen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook kan u altijd bij hem terecht met vragen omtrent onze diensten. Hiernaast zorgt hij voor het contact met u als klant. Onmisbaar dus binnen ons team.

Sebastiaan

Hoofd R&D en data verwerking
Sebastiaan zorgt ervoor dat alle data wordt verwerkt door middel van professionele software. Ook zorgt hij ervoor dat de verschillende analyses uitgevoerd worden. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het eindresultaat, afgestemd op de behoeften van de klant. Naast het beheren en analyseren van de data houdt hij zich ook bezig met alle technologische ontwikkelingen binnen de drone branche.